Arsovićeva najuspešniji sportista, Ljujić najbolji pionir JSD Partizan!

VESTI

JSD "Partizan" slavi 72. rođendan! Na svečanoj proslavi u sportskom centru "Teleoptik" priznanje za najuspešniju seniorku JSD "Partizan" dobila je Andrea Arsović, a nagradu za najboljeg pionira dobio je strelac Sava Ljujić. Ovo prestižno priznanje uručio im je predsednik JSD "Partizan" gospodin Milorad Vučelić, ovom prilikom Andrea Arsović je izjavila: "Velika mi je čast da pred Vama i svim mojim kolegama, šampionima kažem par reči, biti deo ovako jedne velike uspešne porodice u kolektivu sa preko 5000 članova i sa preko 1000 osvojenih medalja sa najvećih svetskih smotri svakako je priznanje samo po sebi, a više od 10 puta biti među ovakvim velikanima čini me više nego ponosnom. U teškom vremenu, nadam se da smo svojim rezultatima kako ovde u zemlji tako i na međunarodnoj sceni opravdali poverenje grba i dresa koji nosimo i države za koju se borimo. Partizane čestitam ti 72. rođendan!

Andrea Arsović je ove godine osvojila zlatnu medalju u Miksu vazdušnom puškom, u paru sa Milutinom Stefanovićem, na Evropskom prvenstvu u Mariboru. Na državnom prvenstvu osvojila je zlatnu medalju u pojedinačnoj konkurenciji.

Sava Ljujić, je sem medalja u pionirskoj, osvajao trofeje i u starijim uzrasnim kategorijama. U 2017. osvojio je Kup Srbije i zlatnu medalju za kadete vazdušnom puškom, bronzanu medalju za mlađe juniore na Kupu Srbije takođe vazdušnim oružjem a mk puškom 60 ležeći osvojio je 5. mesto za juniore na Prvenstvu Srbije.

   

 


VIDEO
  • YOUTUBE


    Evropske Igre Baku 2015


    Čas pucanja sa svetskom rekorderkom